Лучани боргують «Луцьктеплу» 10 мільйонів за гарячу воду

Лучани боргують «Луцьктеплу» 10 мільйонів за гарячу воду
Державне комунальне підприємство «Луцьктепло» протягом 2016 року недоотримало від населення 10 мільйонів гривень за постачання гарячої води.

Про це під час сесії 26 квітня повідомила директор підприємства Валентина Малютіна.

За її словами, лише за підігрів води лучани не доплатили 10 мільйонів гривень. Відомі також випадки механічного пошкодження лічильників.

Тому Малютіна сподівається, що у разі встановлення загальнобудинкових лічильників, при порівнянні показників вдасться виявляти такі факти.

Нагадаємо, із держбюджету ще не повернули 120 млн грн компенсації за субсидії. Окрім того, 36 млн гривень за тепло боргують лучани.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Спаси і сохрани.І це керівник ДКП.Який загальнобудинковий лічильник? Ви про що "тьотю".ВОВ(вузол обліку води)повинен буде встановлений після прийняття Закону про ХКГ.А до цього в кожній квартирі повинен бути лічильник гарячої(не теплої)води.І тільки тоді буде зрозуміло,хто краде,втрати в мережі(найбільші)і рівень проплати.Але навіть зараз вода "тепла"дуже дорога і вигідніше бойлер."Субсидіянти"з соціальними нормами і створюють неплатежі,а ці горе керівники "мелють"белеберду і думають,що ніхто не читає і не вивчає законодавство.До речі,воно досить хороше.
Відповісти
Останні новини
Лучани боргують «Луцьктеплу» 10 мільйонів за гарячу воду
26 квітень, 2017, 17:12