Перевізники вже порушують «дорожній» меморандум із Гунчиком

Влада має намір посилити контроль за перевізниками для збереження волинських доріг.

Про це повідомили у відділі інформаційної політики ОДА.

Роботи на відрізку дороги Луцьк-Радехів-Львів перебувають на завершальному етапі. За словами заступника начальника з будівництва Служби автомобільних доріг в області Ншана Антоняна, верхній шар дорожнього полотна майже покладений, залишилося тільки 18,5 кілометра.

Оскільки завершення стратегічно важливого для Волині автошляху перебуває на завершальному етапі, профільні управління напрацьовують чіткий механізм збереження дорожнього полотна, який передбачатиме встановлення габаритно-вагових комплексів та підписання меморандумів.

«Після завершення ремонтних робіт ми повинні зосередити свою увагу на питанні збереження автошляхів, контролюючи рух великогабаритного транспорту та дотримання підприємцями встановлених вагових норм, – каже голова ОДА Володимир Гунчик.

Адже, як повідомив начальник управління Укртрансбезпеки в області Володимир Степанов, уже цього тижня зафіксовані перші порушення вантажовідправниками підписаних раніше меморандумів.

«Нещодавно зафіксовано ситуацію, коли водій бетоновозу, при явних перевищеннях допустимих норм вантажу, відмовився заїжджати на вагу, хоч керівник приватного підприємства, яке здійснює перевезення, підписав меморандум про співпрацю. Відтак, вже зараз бачимо порушення умов договору», – повідомив Степанов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Перевізники вже порушують «дорожній» меморандум із Гунчиком
27 квітень, 2017, 02:38