У Луцьку затримали чотирьох водіїв за п’яну їзду

У Луцьку затримали чотирьох водіїв за п’яну їзду
У ніч із 26 на 27 квітня патрульні виявили 4 нетверезих водіїв, які їздили містом і могли наробити біди.

Про це повідомляють у прес-службі патрульної поліції Луцька.

Спочатку на службу 102 зателефонували небайдужі громадяни та повідомили, що водій BMW Х5 перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Зупинили транспортний засіб на вулиці Бойка. Проходити тест на відповідному приладі водій, який назвався бізнесменом, відмовився, однак ознаки алкосп’яніння мав. На нього склали відповідний протокол за ст. 130 КУпАП.

Ще один автомобіль BMW на іноземній реєстрації зупинили на проспекті Перемоги, також з підозрою на нетверезого водія в ньому. Перевірка в наркодиспансері показала 1,91 проміле алкоголю. Патрульні з’ясували, що кілька тижнів тому на чоловіка, який назвався безробітним, вже складали протокол за керування напідпитку, тож цього разу оформили протокол за ч. 2 ст. 130 КУпАП. Не мав він і права керування транспортним засобом, тож отримав ще й відповідну постанову (ч. 3 ст. 126 КУпАП).

Про третього чоловіка, який їздить напідпитку, також повідомили на службу 102. Водія Lanos зупинили на вулиці Кравчука, на автомобілі була шашка одного з таксі міста. 34-річний чоловік відмовився проходити тест на вміст алкоголю, однак ознаки сп’яніння мав – складено відповідний протокол.

Близько 6 години ранку виявили ще одного кермувальника, який порушив ПДР. Перевірка на місці показала 0,97 проміле алкоголю. Патрульні оформили відповідний протокол на чоловіка, який працює водієм «маршрутки».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку затримали чотирьох водіїв за п’яну їзду
27 квітень, 2017, 10:07