Ювелірна компанія «АДАМАС» та ПриватБанк дарують знижки клієнтам*

Ювелірна компанія «АДАМАС» та ПриватБанк дарують знижки клієнтам*
Ювелірна компанія «АДАМАС» стала новим партнером програми дисконтного клубу «ПриватБанк VIP» та «Бонус Плюс», завдяки чому при розрахунку за прикраси елітними пластиковими картками ПриватБанку клієнти отримуватимуть знижки - Platinum - 3%, Infinite - 4%.

Також власники карток Gold отримуватимуть знижку - 2%, а при розрахунку за придбаний товар будь-якою карткою ПриватБанку, нараховуватиметься бонус - 1%.

Ювелірна компанія «АДАМАС» існує на ювелірному ринку України вже 24 роки. Компанія створила мережу з 24 власних салонів на Західній Україні. Має власне виробництво обручок, печаток, хрестиків та ладанок у Луцьку.

Дисконтний клуб «ПриватБанк VIP» - це мережа торговельних та сервісних компаній преміум-сегменту України, партнерів ПриватБанку, які надають бездоганне обслуговування і знижки при оплаті елітними картками ПриватБанку (Infinite, World Elite, Platinum). Більше інформації про про учасників «Дисконтного клубу» – discount.pb.ua або в мобільному додатку VIP club.

“Бонус Плюс” - це загальнонаціональна програма лояльності, розроблена ПриватБанком. При розрахунку картками ПриватБанку клієнт отримує частину витрачених грошей у вигляді грошових бонусів на спеціальний рахунок "Бонус Плюс" своєї картки.

Накопичені бонуси можна витратити в будь-якій торговельній точці, що бере участь в програмі. Перелік учасників програми дивіться на сайті або в мобільному додатку «Бонус Плюс» для смартфонів.

Усього по Україні вже понад 43 000 торговельних точок стали партнерами банку за програмою лояльності “БонусПлюс”, у т.ч у Волинській області - близько 1500, «Бонус Плюс» - це 300 млн гривень на бонусних рахунках клієнтів.

Перелік усіх партнерів-учасників програми “Бонус Плюс” у Волинській області, умови накопичення і баланс рахунку можна дізнатися на сайті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ювелірна компанія «АДАМАС» та ПриватБанк дарують знижки клієнтам*
28 квітень, 2017, 01:05