У Нововолинську бракує водіїв для маршруток

У Нововолинську бракує водіїв для маршруток
У Нововолинську через низькі зарплати не вистачає водіїв у маршрутки. Та й кількість перевізників за чотири роки скоротилася удвічі.

Про це під час засідання громадської ради у Нововолинську 27 квітня заявив начальник відділу транспорту і зв’язку Нововолинського міськвиконкому Юрій Коцура, - пише Буг.

Нагадаємо, пасажири нарікають на бруд в автобусах та недотримання графіку руху.

Начальник відділу транспорту і зв’язку Нововолинського міськвиконкому Юрій Коцура пояснив, що в управлінні один й не встигає всіх контролювати. Він зауважив, що якщо водії не дотримуються графіку перевезень, потрібно звертатися і повідомляти.

«Проблема на маршруті №13 безумовно є. Раніше було шість автомобілів, проте перевізники, не попередивши мене, зняли автобуси в МРЕВ і продали. Тобто залишилися три буси, тому змушений був звертатися за допомогою до інших перевізників. Порівняно з іншими містами у нас не найгірша ситуація. Є нарікання на те, що в маршрутках брудно – це залежить від шофера. Як у нього в автобусі, так у нього і в хаті», – відзначив він.

На думку Юрія Коцури, єдиним шансом вирішити проблему регулярності руху є залучення перевізників, яких на сьогодні у місті налучується 13. До прикладу, в 2013 році їх було 28.

Він також розповів, що через низьку заробітну плату із Нововолинська багато водіїв їдуть працювати за кордон, і перевізникам тепер не легко знайти працівників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Нововолинську бракує водіїв для маршруток
27 квітень, 2017, 17:58