Луцький перевізник відзвітувався про роботу

Луцький перевізник відзвітувався про роботу
Директор приватного підприємства «АТП №1» Едуард Савчук відзвітувався про виконання договорів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на маршрутах 11 та 19. Інформацію він представив виконкому Луцькради під час засідання 28 квітня.

Савчук розповів, що на підприємстві дотримуються необхідних вимог, проводять до- та післярейсовий огляд водіїв та техніки. Наразі на маршрутах задіяно 20 автобусів, та є ще 3 резервних машини.

Окрім того, створена постійно діюча комісія з безпеки руху. За словами Савчука, протягом понад 9-ти місяців не було жодного ДТП із водіями, де вони були б винуватцями аварій. Наразі у штаті працює 67 осіб, 60 із них – водії. Вони працюють у двозмінному режимі.

В інформації управління транспорту та зв’язку йдеться, що в період з1 січня до 14 квітня 2017 року серед автобусів, які відображалися в системі моніторингу, графік виконували на 86,73%. Зокрема, на маршруті №11 показник становить 84,87%, на маршруті №19 – 88,58%.

Тому у проекті рішення передбачали зобов’язати ПП «АТП №1»» забезпечити виконання умов договорів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом щодо дотримання розкладу руху автобусів з регулярністю не нижче 95%.

Окрім того, вказували й на необхідність дотримання графіків руху з врахуванням виходів на рейси та відміток на кінцевих зупинках. Зрештою, члени виконкому підтримали проект рішення та взяли інформацію до уваги.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцький перевізник відзвітувався про роботу
28 квітень, 2017, 11:38