У луцькій поліклініці на прийом хочуть записувати через інтернет

У луцькій поліклініці на прийом хочуть записувати через інтернет
У комунальному закладі «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги» хочуть впровадити можливість запису на прийом до лікаря через інтернет, аби уникнути скупчення черг.

Про це розповіла головний лікар установи Лідія Кривдік під час засідання виконкому 28 квітня.

З метою ліквідації живих черг в закладі запроваджено попередній запис на прийом до лікаря та самозапис. Планують впровадження запису на прийом до лікаря через мережу інтернет. Окрім того, вже відкрито «гарячу» телефонну лінію.

Лікар розповіла, що заклад обслуговує 39 466 осіб, із них дорослих – 27089, дітей і підлітків – 12 377 осіб. На 1 лікаря припадає 1602 пацієнти при нормі 1500. До складу центру входять 4 амбулаторії та 1 відділення профоглядів.

У двох амбулаторіях діють денні стаціонари на 10 ліжок та клінічні лабораторії. В амбулаторіях 1,2, 3 функціонують фізіотерапевтичні кабінети.

Статистика смертності від серцево-судинних захворювань зменшилася на 14,5%. Проте кількість померлих через онкологічні захворювання не змінилася. За словами Кривдік, «лідером» серед захворювань є хвороби серцево-судинної системи та травної системи. Серед дітей найбільша кількість має проблеми із ендрокринною залозою та ожирінням.

«Було б ідеально, аби самі люди приходили обстежитися на холестерин та глікопротеїн», – зауважила Кривдік. Кошти на обстеження виділять із Світового банку, тож, для амбулаторій невдовзі закуплять необхідне обладнання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та вже подуріли з ти мінтернетом,
Скоро в туале ходити через інтерне будуть.
А ви про ВСІХ подумали ?
Відповісти
Шановні журналісти спочатку розберіться де і який заклад знаходиться!!! Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги(без номеру) знаходиться на пр-ті Волі, головний лікар Гнетньов, а Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги номер 1(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) район ДПЗ, вул Бенделіані
Відповісти
Останні новини
У луцькій поліклініці на прийом хочуть записувати через інтернет
28 квітень, 2017, 12:31