Луцький студент за 2 місяці перетворився з «слабака» в «силача»

Луцький студент за 2 місяці перетворився з «слабака» в «силача»
Завдяки заняттям з тренером у спортивному залі «Plaza» володар титулу Містер факультету будівництва та дизайну Луцького національного технічного університету Владислав Ільчук набрав 9 кілограмів маси. Окрім того хлопцю вдалося підтягти свої спортивні показники та мускули.

Нагадаємо, конкурс відбувся 8 грудня 2016, а переможець отримав від власника спортивної зали «Plaza» Василя Петрищака двомісячний абонемент на відвідини спортивної зали як приз.

Тож за кільки місяців студент зібрався із силами та завітав до спортзалу. Протягом двох місяців Ільчук активно займався під егідою тренера. Петрищак, аби додати своєму підопічному впевненості та мотивації до занять, займався разом із ним. Для хлопця власник залу розробив індивідуальну програму та спеціальний курс харчування. Таким чином, за два місяці «містеру-будівельнику» вдалося досягти непоганих результатів.



Хлопець, початкова вага якого складала 63 кілограми, вдалося набрати 9 кілограмів маси. Окрім того, студент помітно підкачав м’язи та став виглядати значно спортивніше.



Сам Владислав каже, що дуже захопився тренуваннями, хоча перші два тижні були дуже важкі, а додатковий дискомфорт відчував через нову дієту - довелося відмовитися від деяких улюблених смаколиків.

«Але минуло три тижні і я вже кайфував від кожного тренування. Можна сказати, відчував як ростуть мої м'язи», - сказав він.

Крім того юнак дякує своєму тренеру Василю Петрищаку за витрачений час та постійний контроль, мовляв, без нього такі результати були б неможливими.

До слова, сам тренер теж за цей час дуже змінився. Для наглядності публікуємо фотографію "до" і "після":

Василь Петрищак
Василь Петрищак



До слова, спортивний зал «Plaza» запрошує усіх любителів здорового способу життя відвідати День здоров’я. Захід розпочнеться 30 квітня о 12:00 у приміщенні «Plaza» що на вул. Рівненській, 127. У програмі заходу - показові виступ боксері із Луцька та Рівного, конкурси і перетягування канату та забава "валізи фермера".

Організують також змагання із віджимань від землі, підтягування на турніку, качання пресу, присідань із вистрибуваннями та стрибків на скакалці.

Охочі також зможуть отримати безкоштовну консультацію тренера та зможуть придбати абонемент на літо зі знижкою у 30%.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не треба багато розуму, щоб пити протеін і набирати масу :)
Відповісти
Останні новини
Луцький студент за 2 місяці перетворився з «слабака» в «силача»
28 квітень, 2017, 14:39