У Ковелі – міжнародний пробіг

У Ковелі – міжнародний пробіг
ХІІ Ковельський Міжнародний пробіг відбудеться 9 травня.

Про це повідомляють у спортивному клубі «Ковель».

Організатори мають на меті, щоб в цьому році стартувало якнайбільше учасників в пробігах на дистанції 7 км та півмарафону. На головні пробіги Ковельського півмарафону за мінімальний стартовий внесок можна зареєструватися до 30 квітня. Кожен учасник, який подолає 21,0975 км або 7 км, отримає диплом за участь, медаль фінішера, безплатний обід, а також право взяти участь в розіграші цінних подарунків серед усіх учасників змагань.

Отож 9 травня 2017 року всі можуть спробувати свої фізичні сили, отримати масу позитивних емоцій, стати свідками, або ж учасниками непересічної спортивної події, – йдеться в повідомленні організаторів.

Для цього необхідно зареєструватися на оновленому сайті Ковельського пробігу. Також відкрили електронну реєстрацію на дитячі забіги.

У зв’язку з проведенням чемпіонату області з бігу по шосе в рамках «ХІІ Ковельського пробігу» просять всіх потенційних представників команд пройти електронну реєстрацію на дистанцію 7 км з відміткою про участь в чемпіонаті області за посиланням, яке розміщене на сайті Спортивного клубу Ковель, до 5 травня 2017 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.