Патрульні Луцька за день отримати 10 «фальшивих» викликів

Патрульні Луцька за день отримати 10 «фальшивих» викликів
Протягом сьогоднішнього дня, 30 квітня, на службу 102 надійшло більше 10 викликів, які не підтвердились.

Зазвичай, коли патрульні отримують схоже завдання, вони вже напам’ять знають і адресу, і заявника. Найчастіше телефонують люди в стані алкогольного сп’яніння або ті, що мають проблеми з психічним здоров’ям, - йдеться в повідомленні на сторінці відомства в Facebook.

Зокрема, сьогодні телефонувала жінка, яку разом з малолітньою дитиною іноді посеред ночі виявляють патрульні в різних місцях. Цього разу вона скаржилась, що в неї поцупили сумку та гроші просто в міськвідділі.
Надходив виклик і від громадянки, яка постійно розпиває спиртне зі своїм співмешканцем, а потім не впускає його в помешкання. Сьогодні вона пожалілась, що в під’їзді хтось викрутив лампочки.

Полюбляє телефонувати з різними несуттєвими проблемами і психічно хворий чоловік, який перебуває на обліку в лікарні. Загалом, він провадить спокійний спосіб життя, однак раз на кілька місяців напивається і починає телефонувати в поліцію.

«Зазвичай, за неправдиві виклики оформляємо адмінматеріали за статтею 183 КУпАП. Однак, якщо людина психічно хвора, тоді винести постанову чи склаcти протокол неможливо. Але штраф за таке незначний – максимум 119 гривень. Тому люди й зловживають. Ми завжди, на кожній зустрічі розповідаємо, що реагуємо на всі виклики, які надходять службі 102, однак, перебуваючи на неправдивому виклику, можемо не встигати на справді важливе завдання», - розповів інспектор Патрульної поліції Луцька Владислав.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Патрульні Луцька за день отримати 10 «фальшивих» викликів
30 квітень, 2017, 20:33