Краса, здоров'я, «Plaza»: фото зі свята спорту в Луцьку

Краса, здоров'я, «Plaza»: фото зі свята спорту в Луцьку
Спортивний клуб «Plaza» організував спортивне свято для поціновувачів здорового способу життя.

Захід відбувся у неділю, 30 квітня у СК «Plaza», що на Рівненський, 127, - пише Район.Луцьк.

Шість місяців тому спортивний клуб «Plaza» відкрив свої двері для любителів спорту. Спортивний клуб – це проект, який успішно розвивається та має багато соціальних ініціатив, спрямованих на благодійність.

Так, на свій невеликий ювілей, клуб подарував 10 абонементів для спортсменів. Таким чином, за словами Василя Петрищака, хочуть підтримувати та стимулювати розвиток професійних єдиноборств у місті.

«Ці хлопці дійсно показують хороший результат. Є бійці, які виступають за Луцьк у професійних єдиноборствах, тому ми хочемо допомогти підняти силові показники нашим луцьким спортсменам, які роблять ім’я нам і собі», – наголосив Василь Петрищак.

Окрім цього на всіх гостей свята чекала цікава програма. Зокрема, вихованці боксерської школи, яка діє у «Плазі» продемонстрували вміння триматися на рингу, провівши боксерський матч із спортсменами з міста Рівного.

Також кожен охочий мав змогу спробувати попрацювати на тренажерах, отримавши підказки від професійних тренерів клубу.

Загалом на присутніх чекало багато видовищних змагань між спортсменами та розіграш призів серед гостей свята. Особливу увагу у цей день приділи силовим вправам.

«Тренерський склад буде брати участь у цих змаганнях. Будуть силові вправи – будемо жати гантелі майже по 60 кілограм у кожну руку, будемо жати ногами близько пітони, будемо присідати з вагою понад 200 кілограм», – розповідав Василь Петрищак.

До слова, не обійшлося і без цінних подарунків, адже під час свята у клубі розігрували призи, абонементи та спортивне харчування. Також усі охочі могли самостійно придбати абонементи на відвідування спортзалу зі знижкою у 30%.

За словами депутата Луцької міськради Петра Нестерука, такі заклади як «Plaza» мають на меті розвивати спортивну культуру лучан і тим самим сприяти тому, щоб мешканці міста були здоровими.

«Хочеться розвивати спорт, щоб була здорова нація, щоб спортсмени ставили перед собою цілі і перемагали. Я завжди підтримував та буду підтримувати розвиток спорту у нашому місті», – зазначив Петро Нестерук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Краса, здоров'я, «Plaza»: фото зі свята спорту в Луцьку
30 квітень, 2017, 21:41