Українські військові в АТО почали відстрілюватися

Українські військові в АТО почали відстрілюватися
Протягом дня 2 травня російсько-терористичні угрупування 28 разів обстріляли позиції українських військових. Поблизу Троїцького сили АТО відкрили вогонь у відповідь із гранатометів.

Про це повідомляє прес-центр Штабу АТО.

На Луганському напрямку, вогнем мінометів калібру 120-мм та 82-мм, гранатометів різних систем та кулеметів великих калібрів противник накривав опорні пункти поруч Кримського та Новозванівки. 82-міліметрові міномети ворог застосував під Катеринівкою, а по захисниках Троїцького вів вогонь з мінометів калібру 82-мм та протитанкових гранатометів. З гранатометів та великокаліберних кулеметів противник бив по позиціях поблизу Новоолександрівки.

На Донецькому напрямку, з мінометів калібру 120-мм ворог гатив по опорних пунктах поблизу Луганського. 82-міліметрові міномети противник застосував позиціях поруч Зайцевого. По опорних пунктах в районі Авдіївки ворог бив з протитанкових гранатометів, крім того, на даній ділянці діяли ворожі снайпери.

На Приморському напрямку, вогневу активність російсько-окупаційні підрозділи здійснювали під Павлополем, оборонців якого обстрілювали з гранатометів. По захисниках Широкиного, Водяного, Гнутового та Красногорівки противник гатив з гранатометів різних систем та кулеметів великих калібрів. Поблизу Гнутового активізувалися ворожі снайпери.

Аби пригасити вогневу активність ворога по позиціях захисників Троїцького, сили АТО відкривали вогонь у відповідь з автоматичних гранатометів.

З початку доби чотири військовослужбовці Збройних Сил України отримали поранення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Українські військові в АТО почали відстрілюватися
03 травень, 2017, 01:03