У Хмельницькому повісився курсант-прикордонник

У Хмельницькому повісився курсант-прикордонник
В Національній академії Державної прикордонної служби Україні імені Богдана Хмельницького 2 травня виявили мертвим курсанта. за попередньою інформацією, хлопець повісився на тенісній сітці.

Про це повідомляє Depo.Хмельницький.

Так, за словами прикордонників, у спортзалі тіло курсанта першого курсу факультету іноземних мов та гуманітарних дисциплін знайшов близько 12 години днювальний.

За попередньою версією свідка, курсант повісився на тенісній сітці на спортивній стінці.

9 травня юнаку мало виповнитися лише 18 років. Родом загиблий із Херсонщини.

На місці трагедії наразі працюють слідчі військової прокуратури на чолі з військовим прокурором. За фактом насильницької смерті дані внесені до єдиного державного реєстру досудових розслідувань.

Втім, така процедура є стандартною, адже статті "самогубство" у Кримінальному кодексі України немає. У разі, якщо слідство дійде до висновку, що це дійсно був суїцид, справу перекваліфікують.


"Для нас всіх в академії – це справжня трагедія, адже курсант був веселим, акуратним, щирим і користувався повагою в колективі. Жодних симптомів для депресії, чи серйозних проблем за останній час за ним не було помічено. За період мого перебування на посаді ректора академії, це перший випадок, тому для мене, це особиста трагедія", – зазначив ректор академії генерал-майор Олег Шинкарук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Хмельницькому повісився курсант-прикордонник
03 травень, 2017, 03:26