Поліція встановила особу юнака, який згорів у Нововолинську

Поліція встановила особу юнака, який згорів у Нововолинську
Працівникам поліції за відбитками пальців вдалося встановити особу хлопця, обгоріле тіло якого знайшли на териконі в Нововолинську.

Про це пише Буг.

Нагадаємо, 28 квітня у Нововолинську виявили тіло хлопця на териконі шахти № 2. Особу померлого вдалося встановити за відбитками пальців.

Ним виявився 20-річний мешканець Нововолинська. У 2013 році він намагався накласти на себе руки шляхом самоспалення, проте тоді врятували батьки.

Хлопець мав психічні розлади, на момент вчинення суїциду ніде не навчався. Як повідомили у поліції, він працював з батьком на будівництві.

У день трагедії о 08:20 юнак купив на заправці ОККО літрову пляшку бензину. Напередодні мав конфлікт з рідними.

Тіло знайшли двоє хлопчиків із Нововолинська. Діти не зверталися в поліцейський відділок, проте розказали про інцидент, побачивши правоохоронців у місті.

Поліцейські виїхали на місце події. Пошукові дії здійснювали із застосуванням розшукової собаки, залучили експертів з Луцька.

Слідів насильницької смерті на тілі не виявлено. Відтак, відомості за цим фактом було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань із попередньою правовою кваліфікацією за ознаками частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (самогубство).

Під час огляду місцевості неподалік трупа поліцейські виявили запальничку, розплавлену пластикову пляшку з залишками рідини та пакет, в якому знаходилася коробочка з грішми і гральні карти.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Поліція встановила особу юнака, який згорів у Нововолинську
03 травень, 2017, 12:26