Обрали керівництво Громадської ради при ДФС Волині

Обрали керівництво Громадської ради при ДФС Волині
Громадська консультативна рада платників податків при Головному управлінні державної фіскальної служби Волинської області обрала голову та заступників.

Засідання членів ради відбулося у середу, 3 квітня.

Збори присвятили організаційним питанням. Зокрема обрали заступників голови громадської ради, створили чотири комісії та затвердили план роботи на 2017 рік.

Головою ради обрали Володимира Цибульського.

Першим заступником з правом проводити засідання став Петро Пилипюк. Також обрали ще трьох заступників Юрія Анцуха, Василя Дутка та Андрія Разумовського.

Щодо комісій, то вони опікуватимуться такими питання: податкове законодавство, з розгляду митних питань, з кадрових питань та організації діяльності ДФС, з розгляду звернень суб’єктів підприємництва та громадян.

Учасники засідання затвердили попередній план роботи на ІІІ-IV півріччя, який включає в себе організацію роботи сервісів обслуговування, підвищення якості адміністрування ПДВ, розгляд законопроекту про виведений капітал, питання про автомобілі на іноземній реєстрації, моніторинг діяльності військових підприємств.

Очевидно, що до плану включать і питання про антикорупційні заходи в органах ДФС.

Члени ради проголосували за попередній план роботи, але його ще повинен затвердити голова.

Також на засіданні виступили заступник начальника Волинської митниці ДФС Василь Герман та перший заступник голови ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

Раніше, 2-го березня, на установчих зборах сформували громадську консультативну раду платників податків на 2 роки. Рада налічує 54 члени, а саме: представники громадськості, підприємництва та платники податків.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Обрали керівництво Громадської ради при ДФС Волині
03 травень, 2017, 15:36