ПриватБанк знижує ставки за кредитами бізнесу*

ПриватБанк знижує ставки за кредитами бізнесу*
Найбільший український банк, ПриватБанк, з 4 травня оголосив про зниження ставок за кредитними програмами для бізнесу в середньому на 1%.

Як повідомила прес-служба банку, вартість залучених у ПриватБанку ресурсів для позичальників кредитних ліній, кредитної лінії «Агросезон», а також програм лізингу сільгосптехніки, обладнання, комерційного транспорту та спецтехніки становитиме 21% річних.

Разом зі зниженням кредитних ставок з 4 травня ПриватБанк знижує ставки за строковими й поточними депозитами юридичних осіб та підприємців у середньому на 0,5% річних. Максимальна ставка за гривневими депозитами юридичних осіб становитиме 15,5% річних, прибутковість поточного депозиту в разі розміщення на 15 днів становитиме 11% річних, а базова ставка розміщення коштів за програмою «Тижневий плюс» становитиме 7% річних.

«Розвиток програм кредитної підтримки бізнесу та підприємництва є одним із пріоритетних напрямків роботи банку, – зазначає перший заступник голови правління ПриватБанку Олег Сергєєв. – Зниження ставки рефінансування НБУ та тенденції здешевлення ресурсів на ринку дозволяють нам зробити програми кредитування для клієнтів більш доступними».

До кінця 2017 року банк планує спрямувати на підтримку бізнесу понад 10 мільярдів гривень. На сьогодні ПриватБанк видав вітчизняним підприємцям понад 10 000 позик на розвиток власної справи.

Зокрема, національна програма «КУБ» дає можливість будь-якому підприємцю залучити фінансування для розвитку власної справи. Щоб отримати гроші, потрібно заповнити заявку на сайті проекту https://kub.pb.ua/get-credit/.

Крім того, у лютому ПриватБанк запропонував нові умови кредитування клієнтам агробізнесу за програмою «АгроКУБ»: зменшив комісію до 2%, збільшив суму кредиту до 500 000 грн та оголосив кредитні канікули малому агробізнесу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині «латають» дороги
03 травень, 2017, 16:09
ПриватБанк знижує ставки за кредитами бізнесу*
03 травень, 2017, 16:05