Невідомі за день зламали гойдалку, яку волинянин встановив у парку

Невідомі за день зламали гойдалку, яку волинянин встановив у парку
Гойдалку, яку тільки 2 травня встановили на дитячому майданчику в парку біля Обеліска Слави у Рожищі, невідомі за день вже зламали.

Про це пише Район. Рожище.

Рожищанин Володимир Паламар загорівся думкою зробити на дитячому майданчику нові гойдалки. Отримавши згоду від Рожищенського міського голови В'ячеслава Поліщука, приступив до втілення задуманого. Витрати на на створення двох нових гойдалок та реконструкцію старої взяв на себе місцевий підприємець Олександр Кучірко. А допомогти в корисній справі Володимиру Паламарю нагодилися рожищани Тарас Паламар та Олександр Дулюк.

Протягом цілого дня чоловіки майстрували. Маленькі рожищани результат роботи оцінили на «відмінно» та відразу приступили випробовувати їх.

Щоправда, радість була недовгою. Адже, з вівторка на середу, 3 травня, металеву гойдалку, яку напередодні відремонтували Паламар та Дулюк, хтось знову зламав.

Вранці майстри її вкотре відремонтували, але чи довго вона буде ціла - питання риторичне.

«Щиро скажу було приємно, коли дітки та батьки дякували за зроблені гойдалки. Але найбільша подяка для нас буде, коли вони якнайдовше слугуватимуть дітям. На жаль, як бачимо сьогодні, не завжди так буває, як хочеться», - підсумував роботу Володимир Паламар.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.