Прикордонники з усієї України зібралися побігати в лісі біля Луцька

Прикордонники з усієї України зібралися побігати в лісі біля Луцька
Протягом двох днів у лісовому масиві поблизу села Гаразджа Луцького району тривала змагання зі спортивного орієнтування серед військовослужбовців Держприкордонслужби.

Про це повідомляє ВРД НСТКУ.

На старт вийшло 25 команд, а це більше сотні учасників. Допомогли в організації змагань працівники Центру туризму, спорту та екскурсій управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації. Вони не лише готували дистанцію, але й задіяли електронну відмітку, завдяки якій учасники могли відстежувати власні результати на табло.

Визначали переможців у чотирьох вікових групах. Кращі результати показали Олександр Оліференко з Луцького, Олександр Власюк із Донецького, Василь Беца з Чопського прикордонних загонів та Олексій Єрмошко із навчального Центру підготовки спеціалістів Держприкордонслужби України.

В останній день змагань відбулися старти естафетних перегонів. Протягом двох етапів команда господарів перебувала на четвертому місті. На третьому етапі за команду Луцького прикордонного загону бігла кандидат у майстри спорту України Анастасія Данилюк. Вона і допомогла виграти змагання.

Переможці та призери отримали спеціально виготовлені медалі та Кубки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Прикордонники з усієї України зібралися побігати в лісі біля Луцька
04 травень, 2017, 03:53