Лучан закликають «не лазити» в режимні військові частини

Лучан закликають «не лазити» в режимні військові частини
Останнім часом побільшало кількість випадків затримання цивільних осіб, які намагалися проникнути на територію режимних військових об’єктів Повітряних Сил Збройних Сил України, що розташовані у різних військових гарнізонах, зокрема у Луцьку.

Командування з’єднання звертається до кожного з проханням бути уважними та утримуватись від спроб випадкового чи навмисного проникнення на території військових частин.

Також застерігають від провокаційних дій поруч з військовими частинами, адже у зв’язку з постійними намаганнями антидержавних сил вчиняти провокації біля військових об’єктів, військовослужбовці добових нарядів, відповідно до статутних обов’язків, мають право застосовувати зброю під час несення служби.

Використання безпілотних літальних апаратів - різного виду дронів над військовими частинами та розташуваннями військових підрозділів, а також над базами, складами та арсеналами будуть вважатися порушенням, прирівняним до спроби проникненням на територію військового об’єкта.

Тож будуть збиватися без попереджень над об’єктами або на підльоті до них. Особи, причетні до таких інцидентів, будуть затримані та притягнуті до відповідальності згідно з законодавством України.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучан закликають «не лазити» в режимні військові частини
04 травень, 2017, 09:59