ПриватБанк збільшить мережу платіжних терміналів*

ПриватБанк збільшить мережу платіжних терміналів*
ПриватБанк планує розширити власну мережу приймання безготівкових карткових платежів на 20% у 2017 році.

«Веріфон» (NYSE: PAY) було обрано як постачальника платіжних рішень і супутніх послуг для ПриватБанку, що є найбільшим банком-еквайрером в Україні. У рамках 3-річної угоди «Веріфон» надасть для торговців ПриватБанку платіжне рішення на базі POS-терміналів, що дозволить ПриватБанку сконцентруватися на наданні фінансових послуг для понад 120 тис. таких торговців. До вересня 2017 року буде встановлено близько 20 тис. терміналів Verifone Vx520.

«Наше партнерство з «Веріфон» зіграє істотну роль у розвитку безготівкових транзакцій #cashless у регіоні. Ми впроваджуємо сучасні платіжні рішення, що підійдуть навіть для власників малого бізнесу, надаючи можливість оплати як традиційними платіжними картками, так і безконтактними картками або смартфонами. Комплексне рішення також знижує складність самостійного запуску платіжних сервісів для наших торговців, – зазначив Євген Васильцов, керівник напрямку ПриватБанку з роботи з торговельними організаціями. – Бізнес-модель «Платежі-як-Сервіс» (Payment-as-a-service) є досить привабливою як для нас, так і для багатьох банків-еквайрерів у Східній Європі».

«Веріфон» разом з компанією Servus Systems Integration Ltd., що є локальним партнером, буде для ПриватБанку єдиним постачальником платіжного сервісу, надаючи програмне забезпечення, гарантію та логістику.

Угода дозволяє ПриватБанку гнучко використовувати платіжні рішення на базі щомісячних платежів, що дає можливість уникнути істотних витрат на закупівлю, амортизацію та керування POS-терміналами.

За даними галузевих досліджень, українська економіка все ще ґрунтується на готівкових розрахунках. При цьому населення все активніше користується зручністю платіжних карток, чому сприяють провідні банки країни.

«Це перший такий проект «Веріфон» у регіоні, і ми раді підтримати розвиток найбільшої мережі приймання безготівкових оплат в країні, – зазначив Онур Алтинбаш, віце-президент, генеральний директор Веріфон Туреччина, Східна Європа та СНД. – ПриватБанк сфокусується на наданні фінансових послуг, а «Веріфон» забезпечить розгортання та підтримку платіжних сервісів і послуг безпосередньо для торгових партнерів банку».

У мережі ПриватБанку працює 130 тис. POS-терміналів, з них понад 80 тис. із можливістю приймання безконтактних платежів. За даними ПриватБанку, сьогодні кількість POS-терміналів на тисячу населення в Україні в 2,3 разу менша, ніж у Польщі, у 7 разів – ніж у Туреччині та майже в 10 разів – ніж у США.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ПриватБанк збільшить мережу платіжних терміналів*
05 травень, 2017, 02:06