Поліція розслідує махінації на волинській шахті

Поліція розслідує махінації на волинській шахті
За фактами розкрадання майна ДП «Шахта № 1 «Нововолинська» поліція розслідує кримінальне провадження.

Про це повідомили у відділі інформаційної політики ОДА.

Нагадаємо, під час робочої зустрічі губернатора Володимира Гунчика із членами ППО ВППС «Захист праці» на ДП «Шахта №1 «Нововолинська» та головою профспілкової організації Володимиром Власюком стало відомо про несанкціоновані дії директора шахти Андрія Пилипюка та вивезення обладнання з території підприємства.

Гунчик повідомив, що уже звернувся до правоохоронних органів на предмет порушення кримінального провадження щодо виявлених фактів. Керівництво Міністерства енергетики та вугільної промисловості України також мало надати правову оцінку діяльності керівника шахти.

Тож у слідчому відділі Нововолинського ВП ГУНП у Волинській області розпочали провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Мова йде про крадіжку шахтних арок з території ДП «Шахта №1 «Нововолинська».

Згодом порушили ще одну справу за частиною 2 статті 364 Кримінального кодексу України – за фактом безпідставного списання майна із вищезазначеного підприємства.

Нині досудове розслідування триває. Проводяться слідчі дії, з’ясовуються обставини вчинених злочинів та встановлюються причетні до цього особи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Поліція розслідує махінації на волинській шахті
04 травень, 2017, 13:25