Лучанка розповіла патрульним, що її зґвалтували 5 чоловіків

Лучанка розповіла патрульним, що її зґвалтували 5 чоловіків
Патрульна поліція Луцька повідомила про курйозні випадки в роботі.

Історіями патрульні поділилися на сторінці у Facebook.

«Луцькі патрульні щодня опрацьовують найрізноманітніші виклики, не лише пов’язані з правилами дорожнього руху та охороною публічної безпеки. Будь-які завдання стосуються людей – їхніх характерів, психіки, настрою. Часто бувають і неординарні та курйозні випадки», – йдеться в дописі.

За інформацією поліції, останні кілька тижнів усі випадки стосувались осіб в стані алкогольного чи іншого сп’яніння. Деякі вирішувались між самими людьми, однак присутність патрульних поліцейських, звісно, дає можливість злагодити конфліктну ситуацію та зменшити напругу.

До прикладу, кілька днів тому надійшов виклик з проспекту Соборності від 19-річної жінки, яка повідомила, що її зґвалтували 5 осіб. Мовляв, близько 21 години зателефонували знайомі її чоловіка, та вийшла до них на вулицю, її посадили в мікроавтобус, напоїли та зґвалтували. Це відбувалось біля Луцька. Далі її привезли в обласний центр на вулицю Яровиця, звідки вона пішла додому. Повернулась близько 4 години ранку. Якихось ознак насильства в жінки не було. Відмовилась вона і від швидкої, і від написання заяви на ймовірних зловмисників. Однак патрульні помітили, що має непорозуміння з чоловіком, тож припускають, що історія могла бути вигадкою.

Ще одна неприємна історія трапилась у молодої дівчини, яка відпочивала в одному з нічних клубів, де познайомилась з хлопцем. Той запропонував жінці провести ніч разом, на що вона погодилась. Вранці виявила, що зник мобільний телефон та кілька сотень гривень. Патрульні доставили обох до міськвідділку, де чоловік признався, що це він скоїв крадіжку та навіть встиг здати телефон у ломбард. Врешті, домовились про повернення телефону власниці, тож дівчина не писала заяви. Кавалер перебуває під адміністративним наглядом, оскільки раніше судимий за кримінальною статтею – крадіжка.

Жертвами зловмисників є і чоловіки, зазвичай, нетверезі. Нещодавно на проспекті Соборності близько опівночі на зупинці сидів і розпивав спиртне чоловік, який перед тим посварився з дружиною. До нього підійшло двоє молодих осіб, які запропонували свою компанію. Заявник пішов до магазину, а чемодан з інструментами залишив. Коли вийшов – не застав ні «товаришів», ні своїх речей. Заявив про цей інцидент в поліцію чоловік наступного дня, плутався у свідченнях, адже перебував у вкрай пригніченому стані через випите напередодні.

Буквально кілька днів тому надходив виклик від чоловіка, який спочатку заявив, що його побили невідомі, витягнули з гаманця гроші в євро, віддали назад, потім вдарили пляшкою. Далі сказав, що викрали гроші у гривнях, врешті, повідомив, що сам упав і розбив обличчя.

А позаминулої ночі курйозний випадок трапився на вулиці Щусєва: тут нетверезий чоловік прийшов у помешкання та ліг на ліжко спати. Найцікавіше, що це була не його квартира, а поверхом нижче. Власники відмовились заявляти на сусіда, хоч той ще й пробував розпускати руки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
прагнула поділитися сексуальним кайфом...
Відповісти