Приміщення готелю «Лісова пісня» незаконно здавали в оренду

Приміщення готелю  «Лісова пісня» незаконно здавали в оренду
Ковельський відділ поліції стверджує, що службові особи ПрАТ «Волиньтурист», зловживаючи службовим становищем, привласнили понад 200 тисяч гривень.

Ці гроші отримали як орендну плату за передачу в користування фізичним особам та господарюючим суб’єктам приміщень готелю «Лісова пісня» без відповідного дозволу власника, - пише Район.Ковель

При цьому посадовці достовірно знали, що право власності на готель «Лісова пісня» оформлено за державою в особі Фонду державного майна України, на підставі рішення господарського суду Волинської області від 10 листопада 2011 року

Поліція скерувала до керівництва ПрАТ «Волиньтурист» письмовий запит щодо надання певної інформації та копій документів, які стосуються оренди приміщень, зі строком виконання до 25 квітня 2017 року. Однак відповідь на вимогу слідчого посадовими особами не надано.

Ухвалою Ковельського міськрайонного суду поліція отримала дозвіл на виїмку документів: оригіналів всіх договорів оренди, починаючи з 2014 року, які перебувають в офісах ПрАТ «Волиньтурист» та її ковельської філії. Суд зобов’язав голову ПрАТ та директора готелю надати слідству всі документи та повну інформацію про те, з ким та коли укладались договори оренди.

Кримінальне провадження внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 191 КК України (Привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем), що карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.