Рейковий автобус Ковель-Холм: сьогодні перший тестовий рейс

Рейковий автобус Ковель-Холм: сьогодні перший тестовий рейс
Сьогодні, 5 травня, вперше відправляється у тестову подорож рейковий автобус з Ковеля до Холма, - повідомив заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук.

"Буду дуже прискіпливо все аналізувати та розглядати, аби при потребі запропонувати внести певні корективи, щоби задум відбувся. Ще є ряд проблемних моментів регіонального та національного рівнів з української сторони, які ми спраглі вирішити", - повідомив він.

"У Холмі разом з польськими колегами ще поміркуємо над ефективними формами та методами прикордонного та митного контролів. Прагнемо удосконалити та пришвидшити цю процедуру як на польській так і на українській територіях. Поставили собі завдання: забезпечити проїзд за дві години, вартістю не більше 150 гривень".

"Сьогодні запросив долучитися до роботи нашої групи Ковельського міського голову. Після розмови, маю впевненість, що Олег Кіндер виявить максимальну активність. Адже його позиція також є важливою та значущою. Тільки завдяки конструктивній співпраці усіх сторін можна отримати хороші плоди. Тим паче, що саме Ковелю, як і Холму, даний проект обіцяє багато розвиткових перспектив".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановні. Не до Хелма, а до Холма. Це українській варіант назви цього польського міста. Так само як поляки на Львів кажуть Львув, а ми на Кракув кажемо Краків. Холм заснував Волинський князь Данило, відомий як Данило Галицькій. Там він похований. Князь Данило, визнаний Римським Папою Королем, планував зробити Холм столицею своєї держави - Галицько-волинського князівства.
Відповісти
Для украінців немає міста Хелм,а є місто Холм (засноване князем Данилом).Так як для поляків немає Львова, а є Львув,Тарнополь тощо. Поважаймо себе.
Відповісти
Всех "сигаретчиков" и "бурштынщиков" нужно пересадить на этот вид транспорта чтобы не создавали очереди на Ягодыне и Устилуге
Відповісти
Хелм иль Холт, Тернополь иль Тарнополь - кто как хочет, тот так др04ет.....посабирались умники в каментах )))
Відповісти