Чоловіка, який роздає обійми в Луцьку, «викинули» з ЦУМу

Чоловіка, який роздає обійми в Луцьку, «викинули» з ЦУМу
Із луцького ЦУМу вигнали чоловіка, який «роздає обійми».

Про це написав сам чоловік у спільноті Я люблю Луцьк Вконтакті.

«Доброго часу. Сьогодні близько 20:30 охорона універмагу, застосовуючи фізичний вплив при значній кількості свідків, «виносила» мене зі сходів універмагу на дощ, аргументуючи, що це приватна територія, а я (з табличкою «обійми тут») привертаю до себе багато уваги», – пише Андрій Красоткін.

Публікація викликала жваве обговорення в користувачів. Учасники спільноти підтримують автора повідомлення. Деякі з користувачів радили викликати чоловікові поліцію, аби припинити свавілля охорони.

«Скільки пам’ятаю там весь час якесь неадекватство .... З порушенням прав людини !!! Дибілізма там повно ! Це типу вони наняли багато охорони яка стоїть і хтось зверху їх дрючить за все щоб гроші недарма отримували ...а ще мабуть зганяє на тих хлопах свою сімейну агресію», – пише Михаїл Голубчик.

«До мене тоже вцепилися типу моя коляска з дитиною сліди грязюки залишає на першому поверсі, на вулиці тоді мокрий сніг йшов. Типу постійте на коврику біля барабаніа щоб стікла. Я відмовився і пошурував собі далі. Може ще розуватися», – додає користувач Георгій Згг.

Раніше видання Район.Луцьк розповідало про чоловіка. «Зробити людей щасливішими та подарувати трохи тепла – з такою метою пан Андрій вийшов на вулиці Луцька, тримаючи у руках табличку «Обійми тут», – йшлося в публікації.

«Для Луцька це дивно. У нас народ не так все сприймає. З самого початку мене запитали, чи я не гей. Старші люди взагалі дуже сором’язливі і не хочуть обійматися. Хоча їм обійми потрібні більше за всіх», – розповідав чоловік.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це ж не охорона, а бидлоття! Тому і не має чому дивуватися!
Відповісти
Так, інформація шокуючи, але чому не була викликана "наша" поліція? Охорона будь - яких установ (якщо у них не має дозвільного документу) обмежена навіть торкатися людини (якщо це не загрожуватиме їх життю та здоров'ю чи навколишнім громадянам). На такі дії потрібна реакція органів, бо буде як сьогодні в Києві, "ранять" одного з таких "рембо" н*х і буде вава в животику, яку не компенсує роботодавець, якщо "рембо" залишиться інвалідом
Відповісти
Останні новини
Чоловіка, який роздає обійми в Луцьку, «викинули» з ЦУМу
05 травень, 2017, 09:02