Резонансна аварія на Дубнівській: юнак – у напівсвідомості та харчується з трубки

Резонансна аварія на Дубнівській: юнак – у напівсвідомості та харчується з трубки
Постраждалий в аварії Владислав Андрушків досі в напівсвідомому стані та харчується із трубки.

Про це повідомили під час судового засідання у Луцькому міськрайонному суді у п’ятницю, 5 травня.

Нагадаємо, 31 березня суд оголосив перерву у справі Володимира Мігаса, який в стані алкогольного сп’яніння збив автівкою підлітка Владислава Андрушківа на пішохідному переході. Справу відклали через неможливість допитати свідків аварії та невизначаний стан постраждалого.

Опісля перерви свідки в суд з’явилися. Раніше повідомляли, що вони не можуть прибути в судове засідання за станом здоров’я.

Перший свідок Василь Чубко розповів, що 8 грудня близько 11:00 направлявся в Луцьк. При перетині вулиць Дубнівської та Карпенка-Карого чоловік на світлофорі розвертався ліворуч. Під час здійснення маневру він почув удар автомобіля у задню частину авто, після чого машину розвернуло на 90 градусів.

«Вийшовши, я побачив, що моя автівка пошкоджена. За декілька метрів стояв автомобіль білого кольору з побитим передом, до якого бігли люди. Почали відкривати двері, і я вперше побачив Володимира Мігаса. Тоді ж я почув, що водій, перед тим як врізався у мою машину, здійснив наїзд на пішохода», - додав Чубко.

Також він запевнив, що пройшов освідування на вміст алкоголю, але його в крові не було.

«Мігас знаходився в своєму автомобілі Mercedes, спочатку я думав, що йому погано із серцем, бо він був білим. Я не можу судити однозначно, що він був в стані алкогольного сп’яніння. Але запах із автомобіля був», - запевнив свідок.

Водій не отримав від зіткнення тілесних ушкоджень, була лише механічні поломка автомобіля.

Також він запевнив, що Мігас відшкодував ремонт автомобіля. А директор фірми, на якій Чубко працює і за кермом авто якої перебував, написав розписку, що претензій до водія Mercedes не має.

Другий свідок зіткнення Марія Чубко розповіла, що сиділа на пасажирському місці та відчула сильний удар в авто, коли з чоловіком стояли на світлофорі. Машину розвернуло, але жінка не зрозуміла, що сталося. За її словами, чоловік вийшов з автівки та, повернувшись, розповів, що всі живі і хвилюватися не потрібно.

Жінка запевнила, що тілесних ушкоджень не отримала і претензій до Мігаса також не має.

Таким чином, клопотання допитати свідків в судовому засіданні вирішили.

Батько постраждалого Володимир Андрушків розповів, що його син знаходиться в Львівському військовому госпіталі на лікуванні. За його словами, син знаходиться в напівсвідомому стані: приходить у свідомість, але не розмовляє.

«Коли з ним розмовляєш, він інколи реагує. Годують його з ложки, і він став їсти краще. Але лікарі догодовують його через трубку», - додав батько.

Також він заявив клопотання про відкладення розгляду справи, адже досі не можуть визначити вартість лікування через невизначений стан Влада.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО РЕЗОНАНСНУ АВАРІЮ НА ДУБНІВСЬКІЙ

Законний представник постраждалого Олександр Стасюк також просив суд відкласти розгляд, щоб мати можливість визначити вартість лікування та мати точні дані про стан здоров’я хлопця.

Отож, суддя міськрайонного суду Михайло Квятковський задовольнив клопотання законного представника батька та оголосив перерву до 30 травня. Судове засідання призначили на 10:00.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Резонансна аварія на Дубнівській: юнак – у напівсвідомості та харчується з трубки
05 травень, 2017, 11:47