Вибух гранати у луцькому виші: екстрені служби провели навчання

Вибух гранати у луцькому виші: екстрені служби провели навчання
У Луцькому національному техуніверситеті відбулись навчання екстрених служб щодо надання першої домедичної підготовки в умовах надзвичайної ситуації та бойових дій.

Про це повідомили у прес-службі управління ДСНС у Волинській області.

За легендою навчань у приміщенні спортзалу, де перебувало близько сорока юнаків-ліцеїстів, прогримів вибух гранати. Внаслідок цього більшість дітей умовно отримала травми різного ступеня тяжкості. На місце події оперативно прибули працівники усіх екстрених служб міста, зокрема рятувальники, медики та поліція.

Першочерговим завданням рятувальників була евакуація постраждалих та решти дітей, надання їм невідкладної долікарської допомоги. Але, щоб максимально відтворити реальні обставини, ліцеїсти імітувати паніку та не допускали рятувальників до місця події.

Підбиваючи підсумки тренувань, волонтери медичного корпусу акцентували увагу учасників навчань на найважливіших аспектах медицини катастроф і надання медичної допомоги в кризових ситуаціях, зокрема й в умовах теракту. Адже тісна взаємодія та співпраця дозволить максимально ефективно реагувати на подібні ситуації в реальному житті.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вибух гранати у луцькому виші: екстрені служби провели навчання
05 травень, 2017, 15:31