Мати запхнула хлопчика в сумку через кілька годин після народження. ВІДЕО

Мати запхнула хлопчика в сумку через кілька годин після народження. ВІДЕО
Хлопчику, якого знайшли на Турійському залізничному вокзалі, було всього кілька годин від народження - кажуть медики районної лікарні.

Про це повідомляє ТЦК Ковель.

Нагадаємо, несподівану знахідку залізничники виявили вранці 14 листопада, близько 7:15, одразу після прибуття на станцію Турійськ дизель-поїзда, який слідував з Ізова на Ковель.

На місце події оперативно прибула міліція та машина швидкої. Медики доправили немовля в Турійську центральну районну лікарню, де новонародженого оглянули спеціалісти педіатричного відділення.

Хлопчик має 3 кілограм 550 грамів ваги і 50 сантиметрів зросту. Почувається добре. Окрім медиків новонародженим вже опікуються і представники районної організації Товариства Червоного Хреста.

Ідентифікацією особи, яка залишила новонародженого на вокзалі в звичайній господарській сумці, переймаються співробітники транспортної міліції. Правоохоронці також повідомили, що на вокзалі немовля було загорнуте в коричневу ковдру з квітковим орнаментом. В сумці також виявили кофту помаранчевого кольору із нашаруванням речовини біологічного походження.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Мати запхнула хлопчика в сумку через кілька годин після народження. ВІДЕО
15 листопад, 2012, 09:30