П’яний на Mercedes влаштував перегони з поліцією

П’яний на Mercedes влаштував перегони з поліцією
На вулиці Шилакадзе поблизу Рожищенської центральної районної лікарні два екіпажі поліції заблокували автомобіль Mercedes із п’яним водієм за кермом.

Про це повідомляє Район. Рожище.

На лобовому склі були тріщини від удару. За кермом автомобіля перебував мешканець Луцька, за зовнішніми ознаками він був у стані сильного алкогольного сп'яніння. Також у машині була дитина дошкільного віку. Водійського посвідчення при собі порушник не мав.

Старший лейтенант поліції Юрій Матюшко каже, переслідували водія у напрямку з села Рудня до Рожища. На це авто надійшло орієнтування.

Згодом чоловіка, який навіть не міг вимовити свої ім’я, прізвище та місце проживання, повезли на освідування. У крові виявили 2,58 проміле алкоголю.

На порушника склали протокол за статтями 130 (тягне за собою накладення штрафу обсягом понад 10 тисяч гривень та позбавлення права керування транспортним засобом на 1 рік) та 126 (тягне за собою накладення штрафу від двадцяти п'яти до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян) Кодексу України про адміністративні правопорушення.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розстріляти
Відповісти
А де військовослужбовець взяв такий автомобіль!!!
Відповісти
Матюшко вже в Рожище., а як же рідний районний відділ? Старший лейтенант.
Відповісти