Американець з Каліфорнії в Луцьку: «Я мандрую і зовсім не планую маршрутів»

Американець з Каліфорнії в Луцьку: «Я мандрую і зовсім не планую маршрутів»
До Луцька завітав мандрівник з Каліфорнії - Дерек Піастреллі. В Молодіжному центрі Волині розповів про те, як полишив дім заради мандрівок по всьому світу.

Зустріч відбулася 5 травня.

Опісля завершення навчання в університеті хлопець вирушив до Європи. Для того, щоб побачити різницю між тим, як живуть американці та європейці.

«Спочатку я шукав роботу, де навчатиму дітей англійської мови, проте це давалося не легко. Тому продовжив їздити з країни в країну. Мені імпонує те, що знайомлюся з різними людьми та пізнаю культури, звичаї», - поділився турист.

Зізнається, що дуже боявся вирушати в незнайомому країну, не знаючи мови. Подекуди його не розуміли, можливо через акцент чи то незнання англійської.

Мандрівник розповів, що такого виняткового та смачненького спробував з-поміж алкоголю. «Асортимент напоїв та їжі в Європі вражає. Мені ось припав до душі абсент у Чехії. Ну дуже смачно!» - ділиться враженнями американець.

Також серед особливостей цієї країні, зокрема в Празі, йому дивно було не зустріти жодного чеха.

Один із присутніх запитав гостя чи він раптом не куштував справжньої української «самогонки». На що той відповів: «Ні, але я багато чув про неї. Обов'язково спробую!»

Впродовж зустрічі турист розкрив чимало секретів, які дозволяють побачити більше та тривалий час залишитися в котрійсь місцині. Тому він не розкошує, а розумно розпоряджається власними коштами:

«Я мандрую і зовсім не планую маршрутів. Буває, що в останній момент вирішую, куди та як їхати. Не рідко намагаюся заощаджувати і обмежую себе в грандіозних покупках, коли витрачаю гроші на візу. Однак зазвичай шукаю роботу в місті, яке приїхав».

Його американська подруга Еллісон Стонер, яка зараз працює в Україні, якось жила в Чернівцях. Ось там-то його прийняли з усією щирою душею:

«Її хост-мама надзвичайно чуйна жінка. Вона накрила для мене величезний стіл з різноманітними смаколиками. Тоді я відчув себе, наче вдома».

На завершення мандрівник з Америки поділився планами на майбутнє.

«Зараз поїду назад додому, в Каліфорнію. Шукатиму роботу за своєю спеціальністю – біоінженера. Якщо не вдасться реалізуватися в цьому напрямку – мандруватиму далі!» - каже Дерек.



ТЕКСТ, ФОТО – Катерина ЛАЩУК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оце рівень - поговорили про види алкоголю...
Відповісти
Останні новини
Американець з Каліфорнії в Луцьку: «Я мандрую і зовсім не планую маршрутів»
06 травень, 2017, 10:21