Гравці «Волині» повернулися з ігор збірних

Гравці «Волині» повернулися з ігор збірних
Гравці луцької Волині відіграли контрольні матчі за свої збірні.

Про це повідомляє прес-служба ФК Волинь.

Олександр Насонов та збірна України U21 поступилася французам з рахунком 1:2. У гостях українці мали можливість довести рахунок до нічийного або навіть до переможного. Але цього їм не вдалося, через кілька нереалізованих гольових моментів на стадіоні у місті Монт-де-Марсан. Один з них втратив наприкінці матчу й наш захисник. Олександр отримав пас в межах штрафного майданчика й з ходу пробив з 13 метрів, але влучив у кіпера. Відзначимо, що «волинянин» вийшов на заміну на 56 хвилині замість Юрія Яковенка й відіграв на трохи незвичному для себе лівому фланзі півзахисту.

Інтригуючим виглядав виклик лівого захисника Волині Петра Занєва до лав болгарської збірної, яка приймала в Софії національну команду України. Петр відіграв перший тайм й був замінений у перерві на Мінєва. Відзначимо, що в епізоді, коли Олександр Кучер забив єдиний у матчі гол після розіграшу кутового, є і частка провини Занєва, який разом із двома іншими болгарськими оборонцями проґавили ривок та стрибок Кучера.

Найкраще виступ у збірній вдався Ванче Шикову. Його Македонія грала у Скоп`є із Словенією і перемогла 3:2. Ванче традиційно відіграв за свою команду увесь матч на позиції центрбека, намагався відзначитися під час стандартів і чисто відіграв в обороні. Голи, які забив словенець Печнік на совісті його партнерів по захисту.

Вже у четвер збірники приєднаються до Волині аби продовжити підготовку до гри 16 туру у Львові із Карпатами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Гравці «Волині» повернулися з ігор збірних
15 листопад, 2012, 10:15