Луцький мандрівник розповів, як прожити в Норвегії без грошей

Луцький мандрівник розповів, як прожити в Норвегії без грошей
Бюджетна поїздка – це найкращий варіант бодай кудись вирватися з сірих буднів. А хочете їсти «на халяву»? А знаєте, де знайти квитки за декілька євро на мальовничий острів? Ярослав Тарнавський в цих питаннях неабиякий профі, тому що мандрує давненько.

Він поділився з Інформаційним агентством ВолиньPost цікавезними фішками, як подорожувати за невеличку суму. Найцікавіші історії та поради читайте далі.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ НОТАТОК МАНДРІВНИКІВ

ТАКОЖ ПІДПИШІТЬСЯ НА СТОРІНКУ РУБРИКИ В FACEBOOK


Жити в Норвегії без грошей. У багатьох просунутих країнах, коли термін придатності продуктів добігає кінця – все списують. Серед них - Швеція, Норвегія, Німеччина. Ось я зі своїми друзями прожив у Норвегії чотири дні, при цьому не витративши жодного євро. Направду, ми об'їдалися (сміється, - від авт.)

В майже кожному супермаркеті та й крамничці знайдете спеціальні контейнери, де лежать розфасовані продукти в окремому лотку. Попитайте будь-якого англійською «Чувак, там є зіпсована їжа?». І все. Вам розкажуть і покажуть. Знаю приклад одних мандрівників, які приїхали з Естонії в Норвегію й прожили там місяць. Вони не потратили ні копійки.

Бісквіт та море бананів. Дуже тішився, коли знайшов бісквіт. Уявіть собі цілісінький! А ще бананів хоч греблю гати! Закордоном тільки-но з'являються чорні плями на шкірці – їх закидають в контейнери. Зовсім не так, як в Україні продають навіть оті темношкірі банани. Мій якось друг приніс якось пакет того добра. Я ще в житті не їв стільки бананів! І більше не хочеться!

ЧИТАТИ СТАТТЮ В ПОВНОМУ ОБСЯЗІ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
полicькобидлолошеня.не хто тут нічого не роздае.контейнери закривають що люди не потравились.мандрівники е...тики.
Відповісти
Розум є таке рекламувати? Редакція ау? Від зіпсованих продуктів в кращому випадку розлад шлунку буде, а гіршому - кишкова інфекція, а якщо таке не лікувати, то і летальний випадок.
Відповісти
От для чого їм треба безвіз. Щоб з чужих мусорників харчуватися.
Відповісти
Когось тут жабадавить і пукани рве. Хлопці- ви відчайдухи ще ті) Браво!
Відповісти
Останні новини
Луцький мандрівник розповів, як прожити в Норвегії без грошей
07 травень, 2017, 08:50