Волонтери здійснили мрію сина волинського Героя

Волонтери здійснили мрію сина волинського Героя
Волонтери та благодійники здійснили мрію сина волинського військового, який загинув на Сході.

Про це повідомили ініціатори проекту «Діти небесного легіону».

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

Хочете допомогти проекту? Звертайтеся за цими контактами: 050-973-44-84; 099-750-85-38; 098-948-14-50.


"Вчора виповнилось 8 років Глібчику Спасьонову, котрий дуже мріяв на День Народження отримати речі, що пов’язані з найулюбленішим дозвіллям хлопчика – риболовлею. Більш детально про Гліба, їхню сімейну драму, а також про татка підполковника ЗСУ Василя Спасьонова – справжнього Офіцера, який, за спогадами підлеглих, ніколи не ховався за спинами солдатів, був двічі поранений та загинув під час боїв за звільнення Лисичанська від російських окупантів ось тут", - пише волонтер Руслан Теліпський у Facebook.

"Розкішне крісло з великою вдячністю передало для юного рибалки фірма "TRAPER України" з рідного міста сім’ї Спасьонових – Володимира-Волинського! Гарною кулькою ми традиційно дякуємо нашим друзям проекту – Кулька-Булька Студія щастя. Решту подарунків МдС завдячує постійним партнерам проекту – Луцька міська організація Спілки воїнів АТО Волині! Її керівник Олег Кобилинський дуже тепло відгукувався про свого командира і вважав його взірцем порядності, відваги, військової гідності та був людиною слова!"

"Гліб був приємно розгублений, йому було цікаво все приміряти, залізти у спимішок, посидіти у кріслі, ввімкнути нічний ліхтарик, приміряти різні головні убори, а також розпакувати похідний набір столових приборів – навіть за святковим столом, який приготувала матуся Аліна скомандував як татко (а в сім’ї Спасьонових мама теж військовослужбовець з 20-літнім стажем), щоб дістати його персональні виделку, ложку та ножик з яких він тепер хоче вечеряти! Ніхто «перечити» імениннику не став! Час промайнув дуже швидко у дружній компанії мами та хрещеного татка Гліба! Ось таким чином відбулося чергове День Народження сина справжнього Героя Небесного Легіону".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волонтери здійснили мрію сина волинського Героя
06 травень, 2017, 22:35