Іваничі: цукровий завод звинувачують в забрудненні водойм

Іваничі: цукровий завод звинувачують в забрудненні водойм
Волинянин повідомив, що нечистоти від цукрового заводу в Іваничах течуть в річку Лугу, забруднюють Щенятинське озеро та Західний Буг, а також про те, що за розповідями жителів сіл Щенятин та Лугове, особливо брудні скиди від діяльності свого виробництва підприємство робить у сезон цукроваріння.

Від цього нібито були неодноразові випадки загибелі риби в озері, - пише БУГ.

Свої дослідження рибалка відзняв на відео вранці, 28 квітня, яке пропонуємо переглянути. А також зробив знімки.

Ці знімки та відео були зроблені на околиці селища Іваничі, за колишнім асфальтним заводом, якщо їхати дорогою з Іваничів до селища цукровиків і за мостом дорогою, що веде направо до колишнього асфальтного заводу і далі за ним метрів зо 300.



Чоловік сказав, що він 28 квітня також звернувся у Нововолинську рибоохорону дільницю. А також пильнували чи не буде загибелі риби. Таких випадків не засвідчили.

4 травня у телефонній розмові головний інспектор Волиньрибохорони Юрій Пахода підтвердив, що таке звернення було від громадського активіста. І більше інформації можна отримати на гарячій лінії Волиньрибохорони.

"Так, того дня, таке звернення було, був надісланий лист у Державну екологічну інспекцію у Волинській області для вжиття заходів. Наразі відповіді не одержали", – повідомив у телефонній розмові черговий на номері гарячої лінії Волиньрибохорони 067-360-78-40.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Іваничі: цукровий завод звинувачують в забрудненні водойм
06 травень, 2017, 19:06