Сьогодні у Франції - другий тур виборів президента

Сьогодні у Франції - другий тур виборів президента
У неділю, 7 травня, у Франції відбудеться другий тур виборів президента, в який пройшли кандидат від партії Національний фронт Марін Ле Пен і лідер руху Вперед! Емманюель Макрон.

Виборчі дільниці відкриються о 9:00 за київським часом і закриються о 20:00. В деяких великих містах робота виборчих дільниць буде продовжено на годину, - пише Новое Время з посиланням на Інтерфакс-Україна.

У Франції заборонена публікація попередніх результатів голосування до закриття останньої виборчої дільниці. Лише о 12:00 та о 17:00 за місцевим часом буде опублікована явка виборців.

Заборона на публікацію результатів, у той же час, не поширюється на інші країни.

Нагадаємо, опитування громадської думки, які були опубліковані напередодні другого туру президентських виборів у Франції, показали перевагу Еммануеля Макрона. Зокрема, опитування Ifop-Fiducial за замовленням Paris Match, CNews і Sud Radio, показує, що Емманюель Макрон переможе, набравши 63% голосів.

У першому турі президентських виборів у Франції кандидат від руху Вперед Емманюель Макрон набрав 23,75% голосів. Друге місце посіла кандидат ультраправих Марін Ле Пен, заручившись підтримкою 21,53% голосів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Сьогодні у Франції - другий тур виборів президента
07 травень, 2017, 08:21