Суб'єктивний ТОП-5 закладів на Lutsk Food Fest

Суб'єктивний ТОП-5 закладів на Lutsk Food Fest
Десятки волинських та українських виробників смаколиків продемонстрували свою продукцію на Lutsk Food Fest.

Дійство відбулося 6 травня.

Як відомо, в Луцькому замку часто проводять фестивалі. Однак таку велику кількість людей зустрінеш, певно, лише на деяких: один з таких - фестиваль їжі.

Журналісти Інформаційного агентства ВолиньPost завітали на «свято шлунку» та створили свій суб'єктивний ТОП-5 найпопулярніших закладів на Lutsk Food Fest.

Критеріями відбору були: оригінальне меню, оформлення торгової марки та кількість охочих скуштувати їжу та напої виробника.

Заклади знаходяться у довільному порядку.

1.Eat Fit. Сервіс здорової їжі

Бренд, який пропагує здорове харчування. У перший день фестивалю Eat Fit представили корисні десерти без цукру. Панакотта з керобом, журавлиною, ожиною та полуницею, чізкейки з апельсином, цукати, смузі на основі води та йогурту, різні лимонади, цукерки на основі сухофруктів з горішками. Крім того сервіс здорової їжі запропонує більш широку гамму продукції: салати та закуски.



2.ТМ Дмитрук Гриль

Поціновувачі високої кухні давно оцінили старання шеф-кухаря Сергія Федули. Цього разу «Дмитрук» дотримався своїх м’ясних традицій, але не відійшов від морської теми фестивалю. У фуд-треці представили стиль кулінарії, складові якого м’ясо та морепродукти.

Компанія представила три авторські страви: мюнхенські ковбаски з грильованими бананами, або мідіями та літнім рататуйом та свинина вирізка з броколі у вершковому соусі та креветками.

«Просто. Зрозуміло. Смачно», - запевняє Сергій Федула.



3. Броварня «Карабас Барабас»

Що за фестиваль вуличної їжі без пива? Про це подбали відомі та улюблені лучанами «карабасівці». Три сорти пива: темне, медове та світле лились просто рікою. Біля усіх точок броварні були неймовірні черги. Любителі пива терпеливо чекали, а працівники закладу невпинно працюють, аби усім дістався келих напою.



4. ТМ Забіяка

Напевно, найбільший аншлаг зібрали саме ці виробники смачних ковбасок. Біля їхніх локацій була неймовірна кількість відвідувачів, які ласували реберцями, ковбасками та шашликом. Виробники дотримались морської тематики та пропонували своїм відвідувачам скумбрію гриль, хека у імбирному соусі, середземноморську юшку та мікс морепродуктів у вершках.

ДИВИТИСЯ БІЛЬШЕ ФОТО З ФЕСТИВАЛЮ



5. Шкварка

Львівські гості завітали до Луцька та привезли з собою багато смаколиків. Сиров’ялені та сирокопчені делікатеси були просто на розхват. Також у асортименті продукції можна знайти багато цікавих соусів та шкварочок у банках. Хороший подарунок, як для себе так і для рідних, адже з оформленням свого товару організатори добре постарались.



Сьогодні, 7 травня, відбудеться другий та останній день Lutsk Food Fest. Тому беріть з собою хороший настрій, своїх близьких та рушайте коштувати смачну їжу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А мені мідії сподобались, вчора спробував і вже скинув 10 кіло...хто не встиг похудати до літа - рекомендую.
Відповісти
Фото зі стравою від ТМ Дмитрук, де свинна вирізка, броколі і креветки значно відрізняється від реальноі. Креветки насправді були манюні і було мало, кусочок м'яса і капуста-пюре. Фото не відповідає дійсності. Ще знайшла одну палатку з мідіями, що змусило через годину бігти по чорне вугілля...
Відповісти