Соліст O.Torvald подарував труси журналістці з Італії

Соліст O.Torvald подарував труси журналістці з Італії
Фронтмен O.Torvald Женя Галич відреагував на ситуацію із висловленням "програла Крим, тому програє і "Євробачення" на італійському телебаченні.

Під час прес-конференції гурту-представника України в рамках конкурсу соліста O.Torvald спитали, що він про це думає, - пише ТСН.ua.

За словами Жені, про цей скандал він не знав.

При цьому, журналістка з Італії заявила, що також не чула інформації про інцидент на італійському телебаченні, пише Eurovision.ua.

Коли їй озвучили, що говорив ведучий про фіаско України у конкурсі, дівчина пообіцяла O.Torvald, що інформацію обов'язково перевірять.

Вона також перепросила за колегу зі своєї країни та додала, що її співвітчизники поважають і люблять українців.

"Я обіцяю, що ми перевіримо цю інформацію і перепрошую за такий інцидент. Насправді ми дуже дружелюбно налаштовані щодо участі у конкурсі!" – сказала репортер.

В результаті, сторони примирилися, а Женя підкріпив цей факт вельми оригінальним подарунком для італійської журналістки: брендованими трусами із написом O.Torvald. Рокер зійшов зі сцени та обійняв її, вручивши презент.

Окрім цього, під час спілкування із пресою артист розповідав про українську рок-музику – від "Синоптик" до "Океану Ельзи".

До слова, днями в ефірі італійського телеканалу RAI під час програми NEMO ведучий спрогнозував програш України у пісенному конкурсі "Євробачення" та нагадав, що вона "вже програла Крим". Цей вислів спричинив хвилю обурення в Мережі, наразі відео вже видалене.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
якщо подарувати ще й презерватив...
Відповісти