Як блокували в'їзд у Турійськ через проблему ветсанзаводу

Як блокували в'їзд у Турійськ через проблему ветсанзаводу
7 травня турійчани вийшли на акцію протесту проти розміщення на території Турійського району тваринних відходів Ковельського ветсанзаводу.

Депутати Клюської сільської ради, не порадившись з громадою та сусідами по території (Турійською селищною та Туличівською сільською радою) дали згоду розмістити тваринні відходи саме біля їх територій, - пише в Facebook громадський діяч Володимир Красуля.

"Громада Турійська заблокувала дорогу біля залізничного переїзду смт. Турійськ на пішеходному переході. Можливості обїхати пікетувальників не надали. Була також заблокована дорога в селі Гаруша, там же по збігу обставин розпочався ремонт мосту. Громадські активісти встановили спостережні пости в селі Задиби, які вже постраждали від "наскоку" пана Кошарука і компанії".

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ПРОБЛЕМУ ВЕТСАНЗАВОДУ


"Громада не розуміє владу, яка таємно їм вже завезла 500 тон "смердоти" на смітєзвалище в Турійськ, с. Задиби та Радовичі. Невже ці питання не можна вирішити цивілізованим шляхом через сесію обласної та районної ради, сільських рад. З залученням відповідних фахівців та розмови з громадськістю району і області. Я думаю, що люди розуміють складність ситуації в яку нас завели ті, хто купує голоса на виборах для розвитку свого смердючого та екологічно шкідливого бізнесу".

"Я, голова постійної комісії районної ради Володимир Красуля, вимагаю скликати з цього приводу сесію районної ради та прийняти зважене рішення, також вимагаю припинити таємні завезення шкідливих відходів та "заробіток" на здоровї людей. (Тільки що стало відомо, що перший етап громада виграла - Ковельський суд на разі заборонив захоронення відходів, так як вони являються речовими доказами по кримінальній справі. Але знаючи нашу судову систему, думаю, що заборону суд як наклав так і зніме".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Депутати Клюської сільської ради ви сволота продажна і будете прокляті як і уся ваша родина
Відповісти
красулая перший контрабандист, всі це знають, який там громадський діяч??????, заплати гроші от і блокує
Відповісти
Дограються ці так звані слуги народу-депутати. Спалять їм хати!
Відповісти
Дорогу навіщо блокувати? По дорозі їздять нормальні люди,ідіть та блокуйте чиновників,яких Ви самі і обрали!
Відповісти
Останні новини
Як блокували в'їзд у Турійськ через проблему ветсанзаводу
07 травень, 2017, 22:05