У Луцьку буде сквер пам’яті «Героїв Небесного Легіону»

У Луцьку буде сквер пам’яті «Героїв Небесного Легіону»
На Волині за сприяння волонтерів хочуть започаткувати сквер пам’яті "Героїв Небесного Легіону".

Про це написав громадський діяч Володимир Бут-Гусаїм на своїй сторінці у Facebook.

Волонтерський рух Мeцeнaти для сoлдaтa (МдС), команда «Фабрики Святого Миколая» та ВОУЛМГ запрошують волинські родини бійців АТО, що загинули на Сході висадити іменні кленові саджанці з метою започаткування в Луцьку скверу пам’яті "Героїв Небесного Легіону".

"Ми хочемо закласти цей сквер для вічної пам'яті мужніх і сильних духом чоловіків, які народились чи проживали на Волині.

Не всі загиблі бійці пустили сімейні коріння – декотрі не тільки не продовжили свій рід, але й навіть не були одружені. Саме враховуючи такі обставини акція відбуватиметься 13 травня, приурочивши цей захід до Дня матері – тієї найдорожчої людини, котра і дала життя кожному небесному Герою.

Також дуже боляче, що на Волині, на жаль, теж є такі сім’ї, де батьки втратили свого єдиного найдорожчого сина. Так як висадити кленів ми зможемо лише 70 тому нам дуже важливо охопити передусім саме такі родини, а восени ми досадимо решту дерев, щоби кожен саджанець згодом уособлював кожного бійця і ніс в собі їхній незламний дух стійкості, почуття справедливості, а також зміни на краще, про які вони так палко мріяли
.
Ми щиро сподіваємось, що всі імена Героїв Небесного Легіону навічно залишаться у нашій пам’яті і цей сквер стане чудовим символічним продовженням життя наших полеглих бійців АТО та пошаною до новітньої історії України, творцями якої є і наші волиняни, що навічно вписали ціною власного життя своє ім’я у її квітуче майбутнє та спільну перемогу над підступним агресором!!!

Залишаємо свій робочий телефон для довідок та запису волинських сімей Небесного Легіону, котрі матимуть бажання та можливість приїхати і висадити кленове деревце: 050-973-44-84. Також запрошуємо усіх небайдужих лучан спільно поволонтерити, долучившись до патріотичного заходу", - йдеться в дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.