Чоловік відлупцював хлопця екс-дружини та його сусіда

Чоловік відлупцював хлопця екс-дружини та його сусіда
На Турійщині чоловік з ревнощів відлупцював хлопця екс-дружини та його сусіда.

Як повідомляє прес-служба волинської міліції, до турійських міліціонерів звернувся 29-річний житель району із заявою про те, що його побив 31-річний земляк.

Як виявилося, що потерпілий постраждав випадково.

Кілька років поспіль 31-річний чоловік проживав у шлюбі зі своєю дружиною, яка на багато років молодша за нього. Між ними часто виникали сварки, чоловік бив посуд, розбивав меблі, діставалося на горіхи навіть молодій дівчині. Терпець увірвався – і жінка вирішила подати документи на розлучення, йдеться у повідомленні.

Але і після розлучення колишній чоловік не давав спокою. То присилав повідомлення на мобільний телефон зі словами вибачення, то просив повернутися, то приходив ввечері до батьківського будинку колишньої дружини, де вона жила, і бив вікна.

Нещодавно до дівчини став залицятися 16-річний хлопчина. Незважаючи на те, що він був значно молодшим, жінці подобалися його залицяння.

Одного дня, коли 31-річний житель Турійщини їхав селом на мотоциклі, побачив свого «конкурента». Він зупинився та вирішив поговорити з ним по-чоловічому. Тільки почали штовхатися, як за молодика прибіг заступитися його 29-річний сусід, який у результаті отримав добрячого прочухана.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чоловік відлупцював хлопця екс-дружини та його сусіда
15 листопад, 2012, 14:09