Повідомили, скільки людей відвідали «Lutsk Food Fest: морський вікенд»

Повідомили, скільки людей відвідали «Lutsk Food Fest: морський вікенд»
Тисячі лучан смакували гастрономічними цікавинками та розважалися у замку Любарта.

6 й 7 травня тут відбувався п’ятий «Lutsk Food Fest. Морський вікенд», - повідомили організатори.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ФЕСТИВАЛЬ ЇЖІ


Традиційно фестиваль зібрав у стінах замку тисячі лучан і гостей міста. За два дні захід відвідало понад 10 тисяч людей. Втім, організатори не можуть назвати точної цифри, адже до 12:00 вхід батькам із маленькими дітками був безкоштовним. Саме в цей час відбувалася ранкова дитяча програма, яка викликала неабиякий ажіотаж серед наймолодших відвідувачів.

Свою продукцію на фестивалі представили більш ніж 30 закладів не тільки з Волині, але й з інших куточків України. Вже традиційна зона «Made in Ukraine» зібрала як постійних резидентів, так і нових виробників оригінальної продукції.

Новинкою цьогорічного фестивалю стала спікер-зона «Розмови зі смаком». Для охочих тут пропонували формат інтелектуального дозвілля. Гості мали змогу дізнатися більше про здорове харчування, навчитися розрізняти французькі м’які сири та побачити, як готуються фірмові страви від авторитетних кухарів.

ДИВИТИСЯ ФОТО З ПЕРШОГО ДНЯ ФЕСТУ

Для любителів яскравих світлин підготували кілька фотозон. Вони були не просто локаціями для гарних фото: генеральний партнер фестивалю, торгова марка «Soplica», проводив дегустації та розповідав про історію бренду; торгова марка «Fragolino» частувала охочих ігристими винами, які віртуозно наливали в піраміду з бокалів; будівельна компанія «Інвестор» розігрувала квитки на концерт «Океану Ельзи» та вечерю в одному з луцьких ресторанів.

Учасники та партнери дійства підготували чимало подарунків для відвідувачів. Гості мали змогу виграти сертифікати, квитки на цікаві заходи, побутову техніку та багато інших приємних призів.

ДИВИТИСЯ ФОТО З ДРУГОГО ДНЯ ФЕСТУ

І, звісно ж, протягом двох днів діяла нон-стоп-програма. Завдяки ведучим «Ранкової команди» гості мали змогу не тільки смачно поїсти, але й досхочу розважитися.
Організатори обіцяють, що це не останній «Lutsk Food Fest» цього року і обіцяють зробити наступне дійство ще цікавішим.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Повідомили, скільки людей відвідали «Lutsk Food Fest: морський вікенд»
08 травень, 2017, 23:15