У Луцьку авто наїхало на 12-річну велосипедистку

У Луцьку авто наїхало на 12-річну велосипедистку
У Луцьку автомобіль скоїв наїзд на 12-річну велосипедистку.

Про це йдеться в повідомленні патрульної поліції.

Водій на вулиці Корольова скоїв наїзд на 12-річну дівчинку-велосипедистку, яка раптово виїхала на середину дороги (працювала слідчо-оперативна група).

Загалом станом на 17:00 9 травня у місті не зафіксовано резонансних подій, пов’язаних з відзначенням Дня перемоги.

«Уже виявлено три випадки керування в стані алкогольного сп’яніння: водії мали 1,86; 1,38 та 0,31 проміле алкоголю відповідно. Усі дзвінки зі служби 102 опрацьовуємо оперативно та ефективно», - повідомив командир 1 роти Олександр Оліферчук.

Охорона публічної безпеки здійснюється сьогодні патрульними поліцейськими у складі понад 50 осіб (2 роти), з них половина працює в місцях масового скупчення людей та відпочинку. Наразі оформили 38 постанов та 3 протоколи за порушення правил дорожнього руху та 2 протоколи щодо охорони публічної безпеки.

«У місцях масового скупчення також резонансних випадків не виявлено, на концертних заходах було не більше ста осіб: цьому, можливо, завадила несприятлива погода. Тож можемо подякувати лучанам, що відзначають День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відповідально», - повідомив інспектор Патрульної поліції Луцька Степан Стецькович.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.