Привіт з України: над Горлівкою розкидали листівки під час параду бойовиків

Привіт з України: над Горлівкою розкидали листівки під час параду бойовиків
Українська аеророзвідка привітала жителів окупованої Горлівки з повітря.

Безпілотники викинули дві тисячі листівок прямо над парадом, який проводили бойовики, аби люди побачили, що Україна про них не забула, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

До цієї акції наші готувались кілька тижнів, листівки з різними гаслами замовили заздалегідь. Серед тих, хто стежив за польотом літака з листівками, був і голова Зайцевської військово-цивільної адміністрації Володимир Весьолкін. Після приходу окупантів він полишив рідну Горлівку, його бізнес знищили, а майно порізали на брухт.

Проте чоловік переконаний, що в Горлівці досі чимало тих, хто чекає повернення міста під український прапор. "Нас там чекають, там українська земля, там проукраїнські люди. За рахунок репресивних методів люди мовчать, думки тільки на кухнях, у компаніях, закритих колах", - пояснює Весьолкін.

Відео з безпілотника отримали журналісти. Той вдало виконав свою місію – пролетів над окупованим містом і скинув на центральній площі листівки. "Якщо там півтори тисячі на площі – то якраз по листівці на кожного, кожного привітали з 9 травня.

Комусь нерви полоскотали – хай орки бісяться, а нормальні люди будуть радіти, будуть бачити, що їх не забувають", - прокоментував подію аеророзвідник "Снігур". Дрон безперешкодно повернувся на базу, оминувши пастки – станції радіоелектронної боротьби, якими блокують повітряний простір бойовики.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Привіт з України: над Горлівкою розкидали листівки під час параду бойовиків
10 травень, 2017, 03:57