Скажіть, куди вивезти відходи з ветсанзаводу або давайте квартири, - Олег Кіндер

Скажіть, куди вивезти відходи з ветсанзаводу або давайте квартири, - Олег Кіндер
Через підвищення температури повітря ситуація в Ковелі погіршилася. Тому мер міста Олег Кіндер просить вже до кінця дня визначитися з місцями, куди можна відвезти відходи, бо громада «просто задихається».

Про це він сказав 10 травня під час наради стосовно ситуації на Ковельській філії ДП «Укрветсаннзавод» у Волинській облдержадміністрації.

Виступ Кіндера видався емоційним. Адже, за словами ковельського градоначальника, у громади більше немає сил терпіти. Протягом двох днів температура повітря підвищувалася, і сморід змусив людей перекривати дороги, бо «відходи почали вилазити» із компостних ям.

«Вкажіть куди його вивезти, але не через місяць чи тиждень», - звернувся Кіндер до першого віце-премєр-міністра Степана Кубіва. Якщо ж сьогодні не скажуть куди везти, то Кіндер попросив у держбюджеті шукати кошти на квартири для людей, які живуть поблизу заводу.

Тому мер Ковеля просив за кілька годин дати відповідь на запитання: куди вивозити відходи та виділити кілька гектарів, аби повести заходи з утилізації

«Скажіть куди вивезти – це єдине питання», - сказав очільник Ковеля. Мовляв, транспорт є, функціонують інші заводи, тому вивезення треба планувати вже.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Скажіть, куди вивезти відходи з ветсанзаводу або давайте квартири, - Олег Кіндер
10 травень, 2017, 09:46