Відходи з Ковельського ветсанзаводу хочуть закопати на землях Міноборони

Відходи з Ковельського ветсанзаводу хочуть закопати на землях Міноборони
Перший віце-прем'єр-міністр України Степан Кубів після повернення до Києва поспілкується із Міністерством оборони, аби сприяти виділенню площ для утилізації відходів Ковельського ветсанзаводу на території військового полігону "Повурськ".

Про це повідомили 10 травня під час наради стосовно ситуації на Ковельській філії ДП «Укрветсаннзавод» у Волинській облдержадміністрації.

Відтак, директор Волинського військового лісгоспу Михайло Ходзінський зауважив, що проводили обстеження площ на території "Повурськ". Оглянули 8-9 площ та виявили, що три з них підходять, бо мають під’їзд та змогу для рекультивації. Тож поспілкувалися із в.о. керівника полігону. Аби захоронення стало можливим, має бути відповідне звернення до військовиків.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ПРОБЛЕМУ ВЕТСАНЗАВОДУ


Степан Кубів зауважив, що після повернення в Київ проведе зустріч із Міністром оборони, аби вирішити питання «у правововому та взаємовигідному для громад руслі».

«Треба з розумінням віднестися до проблематики, адже військова частина знаходиться не в космічному просторі», - зауважив Кубів.

Мовляв, не може сьогодні жоден полігон, який межує з громадою, сказати, що її питання його не цікавлять.

Натомість голова Волинської обласної держадміністрації Володимир Гунчик клопотав за те, аби на територію полігону вивезли й шар грунту з ветсанзаводу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І як туди попаде авіаційна бомба компостування пройде по всьому полігону
Відповісти
Поворськ правильно
Відповісти
По-моєму, непогана ідея. Якщо не помиляюсь то той полігон далеко від населених пунктів, але питання в тому чи люди з Поворська дозволять
Відповісти
гунчик невдалий губернатор разом із своїми замами, нічого в області вирішити не може, порошенко пора його звільнити, а то буде такий рейтинг в президента як в гунчика
Відповісти
Останні новини
Відходи з Ковельського ветсанзаводу хочуть закопати на землях Міноборони
10 травень, 2017, 10:02