У Луцьку відкрили ювелірний магазин «KSD AURUM»*

У Луцьку відкрили ювелірний магазин «KSD AURUM»*
У Луцьку на проспекті Волі, 7 відкрився магазин ювелірної мережі «KSD AURUM». Тут любителі прикрас знайдуть безліч цікавих виробів, оберуть подарунок для себе чи близьких та отримають кваліфіковані поради від консультантів.

На урочистому відкритті магазину проводили розіграш чарівних прикрас з діамантами та подарункових сертифікатів. Фортуна пішла на зустріч першому покупцю, який придбав виробів на 3 000 гривень - він став щасливим власником ніжної підвіски з діамантом. Окрім того в день відкриття та ще місяць після діє знижка 50% на весь коштовний асортимент.

На відкриття завітала і поціновувачка прекрасного співачка Галина Конах, яка була в захваті від асортименту магазину, та зізналася, що встигла не тільки закохатися в деякі прикраси, а і придбати собі коштовних подарунків.

Гостей частували ігристим вином та розважали міми.

Компанія «KSD AURUM» - це всеукраїнська мережа мультибрендових ювелірних магазинів, історія якої почалася більше 15 років тому. У Луцьку це перший магазин бренду.

Основна філософія ювелірної мережі – різноманіття вишуканих прикрас, поєднання різних стилів та дизайну виробів. Все це можливе завдяки співпраці з усіма відомими ювелірними брендами України. Саме за можливість вибору прикрас на будь-який смак та чаруючу атмосферу магазинів, українці так люблять бренд KSD AURUM.

Якщо ви бажаєте обрати хороший подарунок, або просто зробити приємне собі - завітайте до нового магазину ювелірних виробів «KSD AURUM»: м. Луцьк, проспект Волі, 7.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.