Волинські танкісти відстрілялися в Німеччині

Волинські танкісти відстрілялися в Німеччині
На змаганнях Strong Europe Tank Challenge 2017 у Німеччині українська команда, яку представляють танкісти 14-ї ОМБР із Володимира-Волинського, демонструвала свої стрілецькі вміння.

Про це повідомляє прес-служба Генштабу ЗСУ.

У другий день змагань на українську команду з танкового біатлону чекали стрільба з пістолету та виконання завдань з пошуку та розпізнавання цілей.

Волинські танкісти стріляли з вітчизняного пістолета «Форт» з трьох положень: лежачи, з коліна та стоячи. Вогнева вправа виконувалася у складі екіпажів та завершувалася стрільбою командира танку з башти бойової машини.



На етапі пошуку та розпізнавання цілей необхідно було визначити кількість особового складу противника, його озброєння та техніку. Час виконання завдань становив 30 хвилин.

А сьогодні, 10 травня, українські танкісти демонструватимуть злагодженість взводу в обороні та знищуватимуть цілі з «опорного пункту».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
К чему это всё? мы имеем радоваться этому участию в тех соревнованиях по стрельбе? Сейчас как раз то время, когда нужно участвовать в таких мероприятиях.
Відповісти
Останні новини
Волинські танкісти відстрілялися в Німеччині
10 травень, 2017, 12:33