Зростуть ціни в бібліотеках Луцька

Зростуть ціни в бібліотеках Луцька
У бібліотеках Луцька зростуть ціни на ксерокопіювання, тиражування інформації на принтері, сканері.

Зокрема, копіювання аркушу подорожчає на 15 копійок — з 35-ти до 50, тиражування на принтері — з гривні вісімдесяти до двох, - повідомляє ВОДТРК.

Зараз 12 бібліотек комунального закладу Луцька міська централізована бібліотечна система обслуговують майже 39 тисяч читачів. Усі вони мають можливість безоплатно користуватись, зокрема, інформацією про склад фондів, отримувати літературу в тимчасове користування. Уже майже два десятиліття бібліотеки надають і платні послуги. Зараз це, наприклад, ксерокопіювання, тиражування інформації на принтері, сканері, запис на електронні носії.

Про підвищення ціни саме на ці послуги і клопочуть бібліотекарі, адже стверджують: ці кошти – рятівна соломинка для книгозбірень. Зараз над новою ціною додаткових послуг у бібліотеках працює відділ тарифної політики управління економіки міської ради. Як зазначають фахівці, стрибок цін не буде захмарним: наприклад, 12 бібліотек комунального закладу Луцька міська централізована бібліотечна система обслуговують майже 39 тисяч читачів. Усі вони мають можливість безоплатно користуватись, зокрема, інформацією про склад фондів, отримувати літературу в тимчасове користування.

Уже майже два десятиліття бібліотеки надають і платні послуги. Зараз це, наприклад, ксерокопіювання, тиражування інформації на принтері, сканері, запис на електронні носії. Про підвищення ціни саме на ці послуги і клопочуть бібліотекарі, адже стверджують: ці кошти – рятівна соломинка для книгозбірень. Зараз над новою ціною додаткових послуг у бібліотеках працює відділ тарифної політики управління економіки міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.