До Луцька завітає легендарний рекордсмен світу

До Луцька завітає легендарний рекордсмен світу
Міжнародна матчева легкоатлетична зустріч U-20 Україна-Кіпр-Ізраїль-Румунія-Білорусь відбудеться в Луцьку 13 травня. Вона стане найбільшим міжнародними легкоатлетичним змаганням в Україні у 2017 році.

До обласного центру Волині прибуде 200 спортсменів і тренерів з 5 країн Європи. Важливість змагань у Луцьку доповнюється й можливістю виконати норматив й потрапити у збірну країни на Чемпіонат Європи з легкої атлетики серед юніорів, який відбудеться у липні в Італії, - повідомили у Федерації легкої атлетики Волині.

Напередодні старту легкоатлетичного матчу Луцьк відвідає надзвичайно потужна офіційна делегація. Зокрема на Волинь прибудуть багаторазовий рекордсмен світу, глава Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, президент Європейської федераціії легкої атлетики Свейн Арне Хансен (Норвегія), член Ради європейської федерації легкої атлетики Грегор Бенчіна (Словенія), перший заступник міністра молоді і спорту України, президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул. Вони зустрінуться із владою міста та області, оглянуть спортивну інфраструктуру Луцька, завітають на урочисте відкриття змагань у замок Любарта (18.00).

Нагадаємо, що до Луцька приїде чимало хоч молодих, але вже знаменитих спортсменів.

Окрім перегляду змагання наживо 13 травня на стадіоні «Авангард», із 14.00 буде доступна телетрансляція на телеканалі Xsport та на Youtube-каналах Федерації легкої атлетики Волині та України. Пряму трансляцію відкриття змагань із замку Любарта 12 травня о 18.00 здійснюватиме телеканал «Нова Волинь».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
До Луцька завітає легендарний рекордсмен світу
11 травень, 2017, 11:32