Через священика на Волині проти екстрасенсів повстало село

Через священика на Волині проти екстрасенсів повстало село
Мешканці волинського села Колпитів у Локачинському районі обурені передачею «Слідство ведуть екстрасенси», що вийшла на телеканалі СТБ.

Про це на шпальтах видання Вісник і К пише Наталія Вечорова.

Лист із обуренням підписали понад сотня мешканців села Колпитів. «Працівники каналу СТБ, журналісти, екстрасенси. Звертаються до вас жителі села Колпитів Локачинського району Волинської області. Після випуску програми «Слідство ведуть екстрасенси» за 01.05.2017 року громада села дуже обурена тими подіями, які були висвітлені про родину отця Романа Гринюка та матушки Ольги», – йдеться у листі.

Селяни обурені, що матушку «зробили несповна розуму, а її сина – самогубцем».

До телешоу «Слідство ведуть екстрасенси» звернулася мешканка села Колпитів Локачинського району, студентка Аліна Полігас. Її цікавило, хто спалив вінки на могилі молодшої сестри.

Зі слів матері дівчини Олени Полігас-Бобровської, її дві молодші доньки померли через однакову хворобу – гідроцефалію.

«Аліна ж від першого шлюбу, тому хвороби цієї не має. А тепер розкажу, як телевізійники шукали сенсації. Приблизно за місяць перед зйомками приїхали журналісти з каналу. Цілий тиждень їздили по селу. І, бачте, назбирали весь негатив. Моїх батьків зачепили. То все шоу! Показали, що Аліна після похорону сестрички лежала десять днів у комі. Цього не було ніколи в житті. Я взагалі в шоці!» - обурюється жінка.

Жінка розповіла, що працівники каналу давали їй підписати документ про право на зйомку. Вона поставила підпис, але що там було, навіть і не прочитала. Інтерв’ю тривало чотири-п’ять годин. Журналісти просили розповідати про все, а потім, видно, вибирали найцікавіше для себе.

У підсумку у передачі всю увагу перекинули на сім’ю місцевого священика. Мовляв, через сина-самогубця матушка пішла на могилу палити вінки

Це й обурило селян.

«Отець Роман служить у нас 19 років. Він мій сусід – золота, добра людина. Допомагає завжди й кожному. За батюшкою у нас всі», – каже місцева жителька Софія Узарук.

Отець Роман із християнським терпінням ставиться до цих подій: «В апостола Павла такі слова: «Не важливо, що про мене подумають люди. Не важливо, що про себе думаю я сам. Важливо, що про мене думає Господь». Якщо цими словами людина хоч трішки буде керуватися в житті, то зрозуміє, що все приходить і минає. Сьогодні хвалять, завтра ганять. Така людська натура. Я ні на кого зла не тримаю».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Через священика на Волині проти екстрасенсів повстало село
11 травень, 2017, 18:22